Sand-Cycle nu met API-toegangspoort om zandfilterprestaties te optimaliseren

Ons Sand-Cycle remote RFID monitoring portaal is nu uitgebreid met een API toegang. Hierdoor kunnen onze klanten de output van de Sand-Cycle in elk lokaal controlesysteem integreren. Optimalisering van de zandfilterprestaties is nu nog eenvoudiger geworden, door de Sand-Cycle-parameters regelmatig in het lokale besturingssysteem (scada) in te voeren. Sand-Cycle wordt gebruikt als een krachtig real-time instrument in continue zandfilters om de filterprestaties in de gaten te houden en het proces te optimaliseren.

Application Programming Interface om communicatie te vergemakkelijken
Met de API starten we directe communicatie tussen onze Sand-Cycle applicatie en de besturingsinterface van de klant. De klant kan een web-request doen voor programma's van derden, het resultaat is in het veelgebruikte JSON-formaat. De gegevensoverdracht is sterk beveiligd door een unieke toegangssleutel, IP whitelisting en gecodeerd SSL-verkeer.

Alle Sand-Cycle procesparameters in real-time beschikbaar
Alle Sand-Cycle parameters die real-time via onze dashboards worden gepresenteerd, worden nu ook elke tien minuten bijgewerkt en beschikbaar gesteld via de API toegangspoort. Voor elk zandfilter wordt de volgende real-time informatie vrijgegeven: laatste activiteit, homogeniteit van de zandbeweging, zandcirculatie, actief bedvolume, totaal en unieke tags.

nl_NLNederlands